Boek nu!
02 532 26 28

Schoonheidsinstituut Nancy Allebos

Massages en lichaamsverzorgingpics-homepage

Stap binnen in een wereld waar de tijd lijkt stil te staan. Ontspan en ontdek nieuwe energie. Adem diep in en voel hoe de rust je omarmt, waardoor de buitenwereld ver bij je vandaan lijkt. Hernieuw je vitaliteit en levenskracht. Een onvergetelijke ervaring wacht op je.

Weet, dat je, door regelmatig tijd te nemen voor jezelf, weer energie opdoet om er nadien weer extra gemotiveerd tegen aan te kunnen. Het is dus zeker geen overbodige luxe om dit te doen. Bijkomend voordeel is de ligging van ons wellness-center. Je kan een halve dag relaxen bij ons makkelijk combineren met een deugddoende wandeling door het glooiende landschap van het Pajottenland...

Alle behandelingen zijn ontwikkeld om je te helpen opnieuw in evenwicht en tot diepe relaxatie te komen, zodat jij je weer een stuk beter zal voelen. Eveneens verbeter je met de behandelingen de kwaliteit van je huid, zodat ook deze er wel bij vaart.

Ik weet dat mijn klant speciaal ‘time off‘ heeft genomen om naar mij toe te komen, daarom vind ik het van essentieel belang om speciale aandacht en zorg te besteden aan elke klant.

Werking behandelingen en producten:

  • Scrub voor het lichaam: diepgaand reinigen van de huid van dode huidcellen en losmaken van opgestapelde gifstoffen in het lichaam.
    Resultaat: de huid is superzacht, de doorbloeding is gestimuleerd waardoor de afvalstoffen gemakkelijker kunnen afgevoerd worden.
  • Massages: Massages: deze zijn gebaseerd op een holistische visie. Dit wil zeggen dat ze bijdragen aan het vrijmaken van energetische blokkades die ons algemeen welzijn doen afnemen. In het dagelijkse leven worden we met regelmaat blootgesteld aan stress en emoties. Het zijn dan ook deze zaken die ervoor zorgen dat we ‘geblokkeerd’ raken en kwalen ontwikkelen. Massages zijn een essentieel hulpmiddel, indien ze met enige regelmaat gedaan worden, om ons lichaam bij te staan ons natuurlijk afweermechanisme kracht bij te zetten en zo blokkades op te heffen en de lichaamsenergie weer vrij te laten stromen. Zo voelen we ons weer goed in ons vel en blijven we in evenwicht.
    Resultaat: Je voelt je volledig ontspannen en hebt nadien weer veel meer energie om er weer tegenaan te kunnen. Het brengt je lichaam weer in balans, activeert je weerstand waardoor je minder snel ziek wordt. Afvalstoffen worden door de massage verder losgemaakt en kunnen zo makkelijker uit het lichaam verwijderd worden. Verder heb ik me bijgeschoold om nog meer diepgaande resultaten uit een massage te halen. Er is nu ook demogelijkheid om een Indische reflexmassage met Kansuschaal te krijgen. Nieuw is dat ik ook de klankschaal gebruik aan het einde van elke massage.

Indische reflexmassage met Kansuschaal:

Deze massage is enerzijds geschikt om je energie weer aan te wakkeren , anderzijds brengt ze een uitzonderlijke innerlijke rust. Dit gebeurt door massage en drukkingen op de reflexpunten op verschillende plaatsen op het lichaam maar voornamelijk aan de voeten. Het lichaam wordt hierdoor geholpen om energetisch meer in balans te komen. Hierdoor worden gedachten en gevoelens positief beinvloed , verbetert je vitaliteit en heb je een intens gevoel van relaxatie. Dus zowel mensen die nood hebben aan energie als mensen die door te veel stress en zorgen weer innerlijke rust nodig hebben zullen deze massage als een weldaad ervaren.

Gebruik van klankschalen:

De krachtige trillingen van de klankschalen gaan de oorspronkelijke harmonische frequentie van het lichaam mee helpen herstellen. De klanken doen de lichaamsvloeistoffen, cellen en botten vibreren en werken zo op en door het lichaam. Opgebouwde spanningen komen vrij. Zo intensifieren de klanken en trillingen van de klankschalen de positieve effecten van een massage.

Raadpleeg de arrangementen

Prijslijst overige behandelingen en arrangementen