Boek nu!
02 532 26 28

Schoonheidsinstituut –wellness Allebos Nancy

Schoonheidsbehandelingen: gelaatpics-homepage

Naarmate we ouder worden nemen de functies van onze huid af, waardoor de huid zichtbare tekenen van het ouder worden vertoont:

  • dehydratatie of vochttekort,
  • verslapping,
  • rimpels,
  • pigmentvlekken,
  • doffe teint...

Het mag gezegd worden dat onze levensstijl waarbij we weinig tijd en nogal veel stress hebben een meestal niet zo positief effect heeft op onze huid. We zijn vaak druk bezig en vergeten de huid soms de nodige aandacht te geven om er goed en gezond te blijven uitzien. Dat resulteert in een huid die tekorten heeft en er daardoor niet zo goed of fris uitziet en aanvoelt. Met de gelaatsverzorgingen en de producten gaan we

  • die huidfuncties weer aanwakkeren,
  • de huid als het ware terug heropvoeden,
  • tekorten aanvullen en reserves aanleggen.

Dit in combinatie met thuisverzorging (die niet eens zo veel tijd vraagt) geeft werkelijk prachtige resultaten op vlak van huidverbetering en het bewaren van een gezonde huid. Een pluspunt in mijn schoonheidsinstituut is dat je tijdens de behandeling een massage krijgt die je werkelijk volledig tot rust laat komen. De combinatie van behandeling met de aan jouw huid aangepaste producten en de relaxerende massage zorgen ervoor dat je als een vernieuwd iemand de deur uitstapt. Op deze manier heb je zowel de ontspanning van een wellness behandeling als de voordelen van een schoonheidsbehandeling.

Voor de gelaatsverzorgingen heb ik gekozen voor de Ayurveda producten van Lakshmi. Deze producten zijn zonder synthetische bewaarmiddelen noch toevoegingen, kortom 100% natuurlijk en op Ayurvedische basis. Maar ook de huidverbeterende producten van Esthederm blijven in het gamma. Het is zo dat onze huid door externe en interne invloeden sneller oud wordt en daardoor soms in onevenwicht raakt. De visie van het merk is om de huid op een zo natuurgetrouw mogelijke manier weer in evenwicht te brengen. In hun eigen labo doen ze continu onderzoek naar het functioneren van de huid en wat er gebeurt met de huid onder verschillende omstandigheden. Zo ontwikkelen zij producten die de huidcellen zoveel mogelijk ondersteunen om hun taak naar behoren te blijven uitvoeren en de huid zo in evenwicht te houden. Op deze manier wordt ook de veroudering sterk afgeremd en dit op een natuurlijke manier zonder complexe ingrepen. In mijn instituut leg ik de basis: mijn behandelingen geven een boost en door de producten thuis verder te gebruiken krijg je een maximaal resultaat.

Voor de make-up heb ik gekozen voor de producten van Jane Iredale. Het is een gamma dat 100% mineraal is. Dit wil zeggen dat in tegenstelling tot klassieke make-up deze producten huidverzorgend en zelfs huidverbeterend zijn. Problemen zoals uitslag, roodheden, schilferen, puistjes of make-up die niet blijft zitten of in de rimpels blijft zitten worden met het gebruik van minerale make-up vaak helemaal opgelost.

Ik geef jou persoonlijk advies omtrent de juiste kleurkeuze en werkwijze voor een mooie natuurlijke make-up.

Prijslijst behandelingen en arrangementen - Openingsuren en contactgegevens